Ροζ τηλέφωνα909.910.9591

Phone sex909.910.9581

Ερωτικές ιστορίες909.910.9592

Κάλεσε τώρα και κάνε τηλεφωνικό σεξ με τα πιο ωραία κορίτσια της Αθήνας, ζωντανά και χωρίς καθηστερήσεις.

Ελληνίδες phone sex operators

Το επάγγελμα phone sex operator ξεκίνησε πρώτα στης ΗΠΑ και με γρήγορους ρυθμούς εξαπλώθηκε και σε άλλες χώρες της Δυτικής Ευρώπης όπως Αγγλία, Γερμανία, Ολλανδία κτλ. Οι εταιρείες που ασχολούνται με ροζ τηλέφωνα αντιλήφτηκαν την ανάγκη για ζωντανή ερωτική τηλεφωνική συνομιλία μεταξύ ανδρών και γυναικών και δημιούργησαν την υπηρεσία που θα την προσφέρει. Προσέλαβαν γυναίκες οι οποίες είχαν τα κατάλληλα προσόντα να εργαστούν ως ερωτικές τηλεφωνήτριες έναντι αμοιβής και έτσι το παιχνίδι ξεκίνησε.

παράνομες ερωτικές σχέσεις

Η Μαρία είναι μια από της χιλιάδες γυναίκες που εργάζεται σε μια Ελληνική εταιρεία παροχής τηλεφωνικού σεξ η οποία αναφέρει ότι βλέπει την εργασία της ως επιχείρηση όπου υπάρχουν 3 άξονες. Αυτή καταβάλει την σέξι φωνή της, η εταιρεία με την οποία συνεργάζεται την υλικοτεχνική υποδομή και ο πελάτης τα χρήματα του για να απολαύσει την υπηρεσία.

Παλαιότερα οι ροζ γραμμές λειτουργούσαν σε τηλεφωνικά κέντρα όπου δεκάδες γυναίκες εργαζόντουσαν υπο την επίβλεψη κάποιου προϊσταμένου. Τώρα οι τηλεφωνικές κλήσεις λαμβάνονται από κινητά τηλέφωνα με της κοπέλες να εργάζονται από οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδος χωρίς να είναι αναγκασμένες να απασχολούνται σε συγκεκριμένο χώρο εργασίας. Έτσι υπάρχει μεγαλύτερη ελευθερία χρόνου στην εργαζόμενη να κατανείμει αυτή όπως θέλει τον χρόνο που θα αφιερώσει στην δουλειά της.

Ποιο είναι το προφίλ του μέσου χρήστη που καλεί σε σεξ τηλέφωνα;

Η Μαρία των χαρακτηρίζει ως μεσοαστό άνδρα, μεταξύ 25-45, παντρεμένο με παιδιά κατά 70% ο οποίος εργάζεται και έχει την δυνατότητα να αφιερώσει χρόνο για να ικανοποιήσει της ερωτικές επιθυμίες του. Καλώντας σε ροζ τηλέφωνα και κάνοντας τηλεφωνικό σεξ συνήθως από τον χώρο εργασίας του ή στον ελεύθερο του χρόνο ο άνδρας αυτός αναζητά μια γυναίκα η οποία θα τον ακούσει στο ακουστικό και θα μοιραστεί μαζί της φετίχ και σεξουαλικές φαντασιώσεις της οποίες οι σύζυγος του δεν καταλαβαίνει. Έτσι η Μαρία αμείβεται για την υπηρεσία που προσφέρει στα ροζ τηλέφωνα και η εταιρεία λαμβάνει το δικό της μερίδιο. Ο πελάτης είναι ευχαριστημένος που του δόθηκε η ευκαιρία να ψυχαγωγηθεί.

τηλεφωνικές καύλες